Sitruunarahkapullat

Ruskistetulla voilla penslattu sitruunarahkapulla. Hyvä pulla on hyvää mutta taivaallinen pulla parantaa elämää. Me herättiin tiistaina neljältä leipomaan uunituoretta pullaa aamiaiseventin vieraille. Pullataikina tehtiin yön yli raskiin ja löytyy googlesta: ” @markushurskainen voisilmäpullat” Pehmeä ja ihanan kardemummainen pulla!

Sitruunarahkapullat

pullataikinaa

Rahkatäyte 
n. 24 pullaan

250 g rahkaa
1 muna
1 dl sokeria
2 rkl sitruunamehua
1 luomusitruunan kuori
1 vaniljatangon siemenet

Kohonneisiin pulliin painettiin juomalasilla kuoppa, penslattiin kananmunalla ja täytettiin rahkatäytteellä. Uunin tulon jälkeen penslattiin pullat ruskistetulla voilla ja ripoteltiin päälle hienoa sokeria. Toisin kun kuvassa näkyy kannattaa sitruunankuori raastaa pullan päälle vasta uunista tulon jälkeen. TAIVAALLISTA!

Edellinen
Edellinen

”Beurre Blancissa” haudutettua lohta, karhunlaukkaöljyä ja paahdettuja salviapottuja

Seuraava
Seuraava

Risotto Verde