Perunarieskat

POTTUMUUSIN UUSI LOISTELIAS ELÄMÄ! Eli perunarieskat! 

Perunarieskat

kulhollinen (n. 3,5 dl) pottumuusia
2 munaa
2 dl jauhoja (laitoin puolet vehnää, puolet emmeriä)

Päälle: 25 g voita

1. Sekoita, lusikoi leivinpaperin päälle pellille, taputtele jauhotetulla kädellä littanaksi, tee reikiä pintaan haarukalla 

2. Paista 225 asteisessa kiertoilmassa n. 25 min, kääntäen puolessa välissä. 

3. Ruskista sillä välin voita ja penslaa sillä kullanruskeat rapeat rieskat heti uunista tultua

Tarjoilusuositus: Mummola, eli uunilämpiminä iltapalalla hopeateen kera.

Edellinen
Edellinen

Täydellinen tiramisu

Seuraava
Seuraava

Kurpitsa Mac n’ Cheese