Paras Brownie

Maailman paras brownie on reunoilta rapea ja sitkeä, keskeltä sopivan kostea ja karamellimaisen suklainen ja tosi helppo tehdä. Ainiin ja tämä on myös gluteeniton. Tällaista herkkua Kian täti tarjoili meille sunnuntaina. Resepti on muokattu versio @himoleipuri :n sivuilta löydetystä ohjeesta.

Paras Brownie

120 g voita
60 g tummaa suklaata
3/4 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tlk (400 g) kondensoitua maitoa
2 dl tomusokeria
1 kananmuna
2½ dl hienoa gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

1. Lämmitä uuni 160c tasalämpö

2. Vuoraa reunallinen vuoka leivinpaperilla (20x20cm)

3. Ruskista voi kattilassa ja lisää paloiteltu suklaa ja kaakaojauhe ja keitä kunnes suklaa on sulanut.

4. Ota kattila pois lämmöltä ja vispaa joukkoon kondensoitu maito. Lisää muna ja tomusokeri.

5. Sekoita gluteeniton jauhoseos, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää taikinaan.

6. Sekoita tasaiseksi ja kaada vuokaan.

7. Paista 35–40 min. Brownie on valmis kun reunat on rapeat ja keskiosa vielä pehmeä. (Puutikulle jää taikinaa)

8. Anna jäähtyä hetki ja leikkaa paloiksi. Nauti sellaisenaan tai löysäksi vatkatun kerman kanssa.

Edellinen
Edellinen

Ceasarkastike

Seuraava
Seuraava

Kirsikka-suklaahippujäätelö