Kesäporkkanat
Mainos: @valiofi Kesäporkkanat eli karkkiporkkanat on taivas maan päällä. Suunnittelin superhelpon kesälisukkeen Oivariini Merisuolan ympärille. Porkkanat kiehautetaan nopeasti napakoiksi ja paistetaan sitten pannulla Oivariinin ja hunajan kanssa kunnes pinta on karamellisoitunut ja rapea. Sit lisätään päälle rakuuna ja koitetaan malttaa jakaa annoksesta myös muille. Tässä on myös yksi rasvalevite mökkijääkaappiin, jolla pärjää niin kokkailussa kun aamiaisellakin. Voita, rypsiöljyä ja merisuolaa, ei lisäaineita eikä säilöntäaineita. Best! Oivariini merisuola on muuten ihan mieletöntä keitettyjen uusien pottujen kanssa kun levite sulaa ja päälle jää merisuolahiutaleet.
Kesäporkkanat
1 nippu porkkanoita
2 rkl Oivariini merisuolaa
1 rkl hunajaa
2 rkl hienonnettua ranskalaista rakuunaa
1. Pese porkkanat, lyhennä naatit ja halkaise pitkittäin tai neljään osaan.
2. Keitä tai höyrytä porkkanoita muutaman minuutin ajan kunnes ne hieman pehmenee.
3. Lisää kuumalle pannulle Oivariini merisuola ja hunaja ja paista kunnes porkkanat karamellisoituvat.
4. Lisää hienonnettu rakuuna ja nauti.