Bellan babybel sämpylät
Baby, baby, baby OOH! Tästä ei sämpylät mee enää söpömmäks. Kokeilin näitä ekaa kertaa kesän alussa ja nyt näin babybellit kaupan hyllyssä ja iski taas himo
Bellan babybel sämpylät
10kpl
2,5dl maitoa
25 g tuorehiivaa (tai 1 pussi kuivahiivaa)
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
5-6 dl vehnäjauhoja (manitoba ja 00 jauhoista tulee ihanat)
0,5 dl rypsiöljyä
10 mini babybel juustoa
1. Lämmitä maito isoon kulhoon kädenlämpöiseksi. Murustele joukkoon hiiva ja sekoita hyvin. Lisää sokeri, suola ja ensin puolet jauhoista.
2. Vaivaa taikinaa käsin, lisää loput jauhoista parissa erässä vaivaten niin että taikina irtoaa helposti kulhon reunoilta. Lisää öljy ja vaivaa jälleen. Valmis taikina ei tartu sormiin. Jätä taikina keittiöliinan alle kohoamaan noin tunniksi kunnes se on noin tuplannut kokonsa.
3. Jaa taikina 10 osaan. Pyörittele palloiksi, paina juusto sämpylän keskelle ja nypytä taikina juuston päälle tiiviisti.
4. Anna kohota pellillä keittiöliinan alla 30min ja paista 225c uunissa 10-12min kunnes kauniin ruskeita.
NAM x 100000!💛