Pannarit ja hunajakennovoi
HUNAJAKENNO-RUSKISTETTU VOI & elämäsi pannarit! 🍯🥞 ei ole sattumaa että molemmille löytyy emoji. Kuohkeat pannarit kätkevät sisäänsä kotijuustoa ja ranskankermaa. Todellinen tähti löytyy kuitenkin pinon päältä ja on ollut Kian päähänpinttymä jo viikkoja. Ihana suolainen ruskistettu voi sulaa pannarin päälle jättäen pinnalle hunajakennon palasia. JESSUS! Hunajakennoa löytää ainakin kauppahalleista. Täydellinen viikonloppujen aamiais- tai brunssiherkku!
Hunajakennovoi
200g voita
150g hunajakennoa
1. Leikkaa voi kuutioiksi
2. Laita puolet voista pieneen kattilaan ja keitä keskilämmöllä kunnes voi on kullanruskea ja siinä on ruskeita hippuja (paahtunutta heraa). Muista sekoittaa välillä ettei voi pala pohjaan.
3. Anna jäähtyä.
4. Kaada jäähtynyt ruskistettu voi kuutioidun huoneenlämpöisen voin joukkoon ja sekoita tasaiseksi
5. Leikkaa hunajakenno pieniksi kuutioiksi ja sekoita voin joukkoon.
6. Kaada voi kelmun päälle ja muotoile tangoksi. Laita jääkaappiin ja leikkaa kovettunut voi pannareiden päälle kiekoiksi