Pad Krapow Gai - paistettua thaibasilika-kanaa

Kaupallinen yhteistyö: Oda . Käsi ylös kuka tarvitsee arkeensa ihanan vartin reseptin? Thaimaalainen klassikko Pad Krapow Gai eli paistettua thaibasilikaa ja kanaa on pikaruokaa parhaimmillaan. Thaibasilika tuo ruokaan aromaattisuutta, joka vie välittömästi makumatkalle Aasiaan.

Resepti löytyy myös Odan sovelluksesta. Reseptin kautta saat yhdellä klikkauksella raaka-aineet ostoskoriin ja kotiin jopa samana päivänä. Voiko ruokaostokset enää kätevämmäksi muuttua? Odan valikoima kasvaa jatkuvasti ja tällä viikolla sinne lisättiin 300 uutta tuotetta.

Pad Krapow Gai eli paistettua kanaa ja thaibasilikaa
4:lle

3 dl jasmiiniriisiä
1/2 rkl kalakastiketta
1,5 rkl osterikastiketta
1,5 rkl soijaa
2 valkosipulinkynttä
1/2 punainen chili
1 rkl ruokaöljyä
350 g kanan jauhelihaa
1 rs thaibasilikaa
1 kevätsipulin varsi
4 kananmunaa
3 rkl ruokaöljyä

Tarjoile keitetyn jasmiiniriisin kanssa. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.

1. Valmista maustekastike. Sekoita kalakastike, osterikastike ja soija kulhossa.
2. Hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Leikka kevätsipuli pieneksi ja nypi thaibasilikan lehdet varresta.
3. Kuumenna öljy pannussa. Lisää pannulle valkosipuli ja chili, paahda hetki. Lisää kanan jauheliha ja paista kypsäksi.
4. Lisää joukkoon maustekastike, kevätsipuli ja thaibasilika. Sekoita ja paista muutama minuutti, kunnes kevätsipuli ja basilika pehmenevät.
5. Kypsennä kananmunat. Kuumenna öljy ja riko kananmuna joukkoon niin, että keltuainen säilyy ehjänä. Paista, kunnes valkuainen on kypsä. Mausta suolalla.
6.Tarjoile keitetyn jasmiiniriisin ja kananmunan kanssa. Koristele halutessasi hienonnetulla punaisella chilillä.


Kurkkaa reseptien helppo valmistus alla olevan Instagram-reelsin kautta.

Embed Block
Add an embed URL or code. Learn more
Edellinen
Edellinen

Punajuuripasta

Seuraava
Seuraava

Halloumipasta