224. Pääsiäismenut

 
 

Koristeluideoita, kevätreseptejä ja parhaat parsaruoat.

Jakso täynnä ideoita pääsiäispöytiin! Puhutaan parhaista smörrebrödeistä, itse tehdystä labneh-juustosta, kananmunien värjäyksestä, ihanista aamiaisista, sesongin kasviksista ja tietty kaikista parsaresepteistä. 

Vinkataan söpöimmät koristeluvinkit ja pitkä lista raikkaita herkkuja jälkkäripöytään. Fiilistellään myös nyt luonnosta löytyvää nokkosta ja ihanaa salviavoita, ja pidetään pieni vinegrettikoulu. 

Puhutaan ainakin näistä:

  • Kevään ekat nokkoset pro tips

  • Ihanat vinegretit – miten onnistua

  • Pelastava peruna ja riisi <3

  • Ihana flatbred ja täyteidikset x 3 

  • How to: Kananmunien värjääminen

  • Söpöt kattausideat x 3

  • Tärkeimmät vinkit parsaruokiin

  • Parhaat pääsiäisjälkkärit

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

225. Q&A

Seuraava
Seuraava

221. Kevätfiilis