224. Pääsiäismenut
Koristeluideoita, kevätreseptejä ja parhaat parsaruoat.
Jakso täynnä ideoita pääsiäispöytiin! Puhutaan parhaista smörrebrödeistä, itse tehdystä labneh-juustosta, kananmunien värjäyksestä, ihanista aamiaisista, sesongin kasviksista ja tietty kaikista parsaresepteistä.
Vinkataan söpöimmät koristeluvinkit ja pitkä lista raikkaita herkkuja jälkkäripöytään. Fiilistellään myös nyt luonnosta löytyvää nokkosta ja ihanaa salviavoita, ja pidetään pieni vinegrettikoulu.
Puhutaan ainakin näistä:
Kevään ekat nokkoset pro tips
Ihanat vinegretit – miten onnistua
Pelastava peruna ja riisi <3
Ihana flatbred ja täyteidikset x 3
How to: Kananmunien värjääminen
Söpöt kattausideat x 3
Tärkeimmät vinkit parsaruokiin
Parhaat pääsiäisjälkkärit