221. Kevätfiilis

 
 

Karhunlaukkaa, kyssäkaalia ja kaikkea raikasta

Nyt virittäydytään kevättunnelmaan! Puhutaan parvekekuulumisista, täydellisestä pannacottasta, aamiaisannoksista, kipeilykeitoista ja tietty kaikista ihanista kevään mauista: ekoista parsaruoista, kyssäkaalista, raparperiresepteistä ja itse tehdystä stracciatellasta. 

Jaetaan myös kuulumiset jäätelötehtaalta (!!), annetaan review Meghanin tv-sarjasta ja paljastetaan suunnitelmat Panchon synttärikakun varalle.  

Jakso sisältää mainoksen uudelle vuosikumppanillemme 3 Kaverille.

Puhutaan ainakin näistä:

  • How to: Yorkshire pudding

  • 2 x vohvelipannuherkku

  • Valmisblinit airfryerissa

  • Lastenjuhlien maissi-tunamakaronilaatikko

  • Kyssäkaalin säilyminen pro tip

  • Aamiaisen romantisointi ja omat pikkukahvilat

  • Unelmien täytetty focaccia

  • TOP hot soossit ja sitruunakikka

  • Petran leikkauskuulumiset

Kuuntele podcast-jakso alta:

Seuraava
Seuraava

220. Unelmaelämä