214. Raflaskene ft. Toni Feri

 
 

Ravintolaunelmia, ruokatrendejä ja natuviinejä.

Vieraana yksi Helsingin kiinnostavimpia ravintoloitsijoita, The Wayn ja Maukku -ravintoloiden sekä Let me winen perustaja Toni Feri. Puhutaan hyvän ravintolan menestysreseptistä, alan trendeistä, hyvästä asiakaspalvelusta sekä stadin ja maailman raflaskenestä. Rapid Fire -kierroksessa Tonin luottoresepti, lempiviini ja viimeinen ehtoollinen.

Viikon parhaissa puolestaan mm. bodari-Bellojen kuulumiset, Tampere-terkut ja uusi somesnack, jota on pakko päästä testaamaan.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Raejuustoa ja prodepannareita

  • Tonin pytt bellman

  • 5 x onnistuneen raflan elementit

  • Hyvä vs. loistelias ravintola

  • Unelmien ravintola

  • Mitä tehdä, jos haaveilee töistä rafla-alalla? 

  • Natuviinit tiivistetysti

  • Tonin lempimauste ja viimeinen ehtoollinen

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

215. 800 g kasviksia ja hedelmiä

Seuraava
Seuraava

213. Inspistä ja arkioivalluksia