214. Raflaskene ft. Toni Feri
Ravintolaunelmia, ruokatrendejä ja natuviinejä.
Vieraana yksi Helsingin kiinnostavimpia ravintoloitsijoita, The Wayn ja Maukku -ravintoloiden sekä Let me winen perustaja Toni Feri. Puhutaan hyvän ravintolan menestysreseptistä, alan trendeistä, hyvästä asiakaspalvelusta sekä stadin ja maailman raflaskenestä. Rapid Fire -kierroksessa Tonin luottoresepti, lempiviini ja viimeinen ehtoollinen.
Viikon parhaissa puolestaan mm. bodari-Bellojen kuulumiset, Tampere-terkut ja uusi somesnack, jota on pakko päästä testaamaan.
Puhutaan ainakin näistä:
Raejuustoa ja prodepannareita
Tonin pytt bellman
5 x onnistuneen raflan elementit
Hyvä vs. loistelias ravintola
Unelmien ravintola
Mitä tehdä, jos haaveilee töistä rafla-alalla?
Natuviinit tiivistetysti
Tonin lempimauste ja viimeinen ehtoollinen