213. Inspistä ja arkioivalluksia
Keittiökokeiluja, korealaista ruokaa ja arkioppeja.
Luvassa kattaus viime viikon kuulumisia, keittiöonnistumisia ja oivalluksia, jotka ovat tuoneet apua arkeen. Puhutaan nyyttäreistä, hyvistä keitoista ja one pan -ruoista, keittiöitsevarmuudesta, somessa trendaavasta kaakaosta sekä kuivakaappikaaoksesta ja sen selättämisestä.
Jaetaan opit runebergin tortuissa onnistumiseen, fiilistellään meille uusia (aasialaisia) raflalöytöjä ja puhutaan vähän myös työstä somessa.
Puhutaan ainakin näistä:
Helsinkivinkit: 3 x rafla, 2 x spa
Bring back nyyttärit
Runebergin torttu pro tips
Italialainen vs. sveitsiläinen marenki
Parmesaanikuutiot öljyssä
Pikapikkeli kurkuille
10 x vinkit parempaan arkiruokaan
Kikhernejauho ja kvinoa
Tofun paistaminen (ja pakastaminen)