213. Inspistä ja arkioivalluksia

 
 

Keittiökokeiluja, korealaista ruokaa ja arkioppeja.

Luvassa kattaus viime viikon kuulumisia, keittiöonnistumisia ja oivalluksia, jotka ovat tuoneet apua arkeen. Puhutaan nyyttäreistä, hyvistä keitoista ja one pan -ruoista, keittiöitsevarmuudesta, somessa trendaavasta kaakaosta sekä kuivakaappikaaoksesta ja sen selättämisestä. 

Jaetaan opit runebergin tortuissa onnistumiseen, fiilistellään meille uusia (aasialaisia) raflalöytöjä ja puhutaan vähän myös työstä somessa.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Helsinkivinkit: 3 x rafla, 2 x spa

  • Bring back nyyttärit

  • Runebergin torttu pro tips

  • Italialainen vs. sveitsiläinen marenki

  • Parmesaanikuutiot öljyssä

  • Pikapikkeli kurkuille

  • 10 x vinkit parempaan arkiruokaan

  • Kikhernejauho ja kvinoa

  • Tofun paistaminen (ja pakastaminen) 

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

214. Raflaskene ft. Toni Feri

Seuraava
Seuraava

212. In’s & Out’s 2025