125. Treffiruokaa

 
 

Ystävänpäivän spesiaalijakso on omistettu rakkaudenosoituksista parhaimmalle, eli itse tehdylle ruoalle. Jaetaan meidän omat unelmien rakkausmenut ja iso kasa muita treffiruokaidiksiä joko rakkaan, ystävän tai ihan itsensä kanssa nautittavaksi. Ääneen pääsevät vihdoin myös Bellot Markku ja Teppo itse suunnittelemiensa menujen kanssa.

Jaksossa listataan parhaat yhdessä tehtävät näpertelyruoat ja jaetaan oikotiet kotitekoisiin dumplingseihin (myös gluteenittomana!) ja ilman pastakonetta syntyviin pastoihin. Käydään läpi myös sesongin parhaat raaka-aineet ja niistä syntyvät herkut, treffitunnelmiin sopivat jälkkärit ja simpukkaruokien do’s ja dont’s. Viikon kuulijakysymyksessä pohditaan miten voi madaltaa kynnystä ravintoloissa käymiseen, yksin tai yhdessä.

Jakson aikaleimat: 00.00 Kuulumiset ja viikon parhaat / 19.45 aiheen pariin / 01:07:00 kuulijakysymys.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Chilihunaja ja ainakin 5 vinkkiä sen käyttöön

  • Shampanjaa painopeiton alla

  • Täsmävinkki torikahveille Töölöön

  • Tiiupiretin madevartaat <3

  • Kielen anatomiaa, eli mitä tapahtuu jos tyrkkää kielen pakkasella metalliin

  • Unelmamenut toiselle by Markku, Teppo, Petra, Kia

  • Mitä ja miten: pots de crème

  • Maritozzo ja epäsuosittu mielipide

  • Miten korvata höyrytyskori kotikokkailussa

  • How to: smashed kurkku

  • Parhaat deittipastat

  • Aamiaistreffit ja täydelliset jälkkärit

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

126. Keittoa, karkkia ja kuulumisia

Seuraava
Seuraava

124. Viinikoulu ft. Heidi Mäkinen