126. Keittoa, karkkia ja kuulumisia
Hiihtolomaviikon erikoisjaksossa jutellaan keitosta, karkista ja kuulumisista. Fiilistellään viime viikon yhteisiä kokkailuhetkiä ystävien kanssa ja täydellisen rapeita krutonkeja. Kia jakaa kivan päiväretkikohteen, herkullisen keittolöydön ja ratkaisun inspiksen puutteeseen. Petra on innoissaan parmesaanista ja täydellisestä ”semlasta”.
Puhutaan myös soppahimoista ja hyvän keiton anatomiasta, ja paljastetaan miten tehdään täydellinen grilled cheese -leipä. Tarjolla myös pari retkiruokavinkkiä sekä nuotiolle että trangiallle.
Jakson aikaleimat: 00:00 viikon parhaat / 26:00 aiheen pariin / 58.30 kuulijakysymys (eli silakkapihvit!).
Puhutaan ainakin näistä:
Saksateema ja schwartzwaldin kakku
BEST gluteeniton menu: arancinit, värjätty pasta ja porkkanakakku
Kaupungin paras semla
Arjen nopeat krutongit
Zoomaus: parmesaani & sen historia
Viikon paskin ateria
Vegaaninen kikherne-valkosipuli-perunakeitto
Täydellisen sosekeiton koostumus ja höysteet
Seuraavan päivän sopan jatkojalustus
Täydellinen lohikeitto 101
Papukeitto simpukoilla (tai ilman)
Bouillabaisse kotimaisesta kalasta ja täsmävinkki Tampereelle
Kaikki mitä tulee tietää grilled cheesestä
Parhaat keitot kaapintyhjennykseen
How to: täydellinen mustajuurikeitto (ja toinen täsmävinkki Tampereelle)
3 x eväs trangialle tai nuotiolle
Kuulijakysymys: Silakkapihvien paistaminen