123. Q&A – ruokaohjelmia ja ravintolakriitikoita
On toivotun Q&A jakson aika, eli tunti täynnä vastauksia teidän kiperiin kysymyksiin. Kurkataan kulissien taakse ja kerrotaan mistä työpäivät koostuvat ja mitä tehdään kun ei häärätä keittiössä. Fiilistellään meidän molempien lempi ruokaohjelmaa ja suunnitellaan ultimate foodie staycation Helsinkiin.
Jaksossa vastataan ainakin seuraaviin kysymyksiin: miten Hesen paprikamajoneesi tehdään, poistuuko alkoholi ruoasta kypsennyksen aikana, miten Bella Kitcheniin pääsee, mikä viinietikka hoitaa kaikki hommat, mitä viedä tuparilahjaksi keittiöön, mikä on paras jauho frittaukseen ja miten kaurapuurosta saa parempaa. Kerrotaan myös mielipide siihen, saako rouhittua mustapippuria käyttää missään tilanteessa. Lopussa keskustellaan hetki ravintola-arvosteluista ja niitä tehtailevista kriitikoista.
Puhutaan ainakin näistä:
Friteeratut katkikset pro tips
Pinnotetut pannut ja kuumennus
Tulevaisuuden unelma-asumukset
Lista: seuraajien suosikkirunebergit
Alkoholi ja prosenttipitoisuudet ruoassa
Miten granaattiomena kuoritaan
Valmis matkasuunnitelma ruokareissulle Helsinkiin
Ainakin 5 eri ideaa puuroannoksiin