123. Q&A – ruokaohjelmia ja ravintolakriitikoita

Q&A
 
 

On toivotun Q&A jakson aika, eli tunti täynnä vastauksia teidän kiperiin kysymyksiin. Kurkataan kulissien taakse ja kerrotaan mistä työpäivät koostuvat ja mitä tehdään kun ei häärätä keittiössä. Fiilistellään meidän molempien lempi ruokaohjelmaa ja suunnitellaan ultimate foodie staycation Helsinkiin.

Jaksossa vastataan ainakin seuraaviin kysymyksiin: miten Hesen paprikamajoneesi tehdään, poistuuko alkoholi ruoasta kypsennyksen aikana, miten Bella Kitcheniin pääsee, mikä viinietikka hoitaa kaikki hommat, mitä viedä tuparilahjaksi keittiöön, mikä on paras jauho frittaukseen ja miten kaurapuurosta saa parempaa. Kerrotaan myös mielipide siihen, saako rouhittua mustapippuria käyttää missään tilanteessa. Lopussa keskustellaan hetki ravintola-arvosteluista ja niitä tehtailevista kriitikoista.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Friteeratut katkikset pro tips

  • Pinnotetut pannut ja kuumennus

  • Tulevaisuuden unelma-asumukset

  • Lista: seuraajien suosikkirunebergit

  • Alkoholi ja prosenttipitoisuudet ruoassa

  • Miten granaattiomena kuoritaan 

  • Valmis matkasuunnitelma ruokareissulle Helsinkiin

  • Ainakin 5 eri ideaa puuroannoksiin 

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

124. Viinikoulu ft. Heidi Mäkinen

Seuraava
Seuraava

122. Italian cucina povera