Spicy Tuna TLT

Tässä tulee meidän ykkös helleherkkuhimo. Ihanaa tonnikalatahnaa, salaattia ja tomaattia rapean paahtiksen välissä. Pakkaa mukaan retkelle ja nauti rapean avomaankurkun ja retiisien kanssa. Tai syö heti ja nosta vierelle iso kulhollinen suolaisia ranskiksia. NAM!! Ohje löytyy alta ja videolla vinkki miten leivän saa pysymään rapeana. Ps. Ihanan vegeversion saat korvaamalla tonnikalan kikherneillä.😍

Spicy Tuna TLT

1 prk tonnikalaa öljyssä (MSC sertifioitu)
2 kesäsipulin varret
4 mietoa pepperoni-paprikaa
2 rkl kapriksia
1 lime
1-2 tl hunajaa
1-2 tl vihreää tabascoa
mustapippuria
2 rkl majoneesia
2 rkl ranskankermaa
1 iso tomaatti
1 ruukku romainea tai muuta rapeaa salaattia
4-6 paahtoleipäviipaletta

Lisäksi: avomaankurkkuja, retiisejä ( ja rapeita suolaisia ranskiksia)

1. Hienonna kulhoon kesäsipulinvarret, pepperoni-paprikat ja kaprikset. Lisää valutettu tonnikala ja purista lime. Mausta hunajalla, tabascolla ja mustapippurilla. Säädä määrää oman maun mukaan. Lisää joukkoon majoneesi ja ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. 

2. Paahda leivät. Viipaloi tomaatti ohuesti ja irrota salaatinlehdet. 

3. Vuoraa leipä salaatinlehdillä ja lusikoi päälle reilusti tahnaa. Lisää kaksi tomaattiviipaletta ja rouhi mustapippuria. Levitä päälle salaatinlehdet ja toinen paahtis. Leikkaa vinottain kolmioiksi.

Edellinen
Edellinen

Hernepasta

Seuraava
Seuraava

Raejuustopannari