Savulohikiusaus
Markun helppo lohilaatikko on tällä hetkellä heittämällä Panchon suosikkiruoka numero 1.
Savulohikiusaus
2 pussia pakaste peruna-sipulisekoitusta
1 purjo silputtuna
n. 400 g lohta tai kirjolohta
2 viipaletta kylmäsavulohta
1 tl suolaa
Rouhaisu mustapippuria
+ Tilliä jos haluaa
2 dl kermaa
n. 3 dl vettä
1. Kaada peruna-sipulipussit uunivuokaan ja lisää silputtu purjo. Leikkaa lohet suikaleiksi ja lisää vuokaan. Mausta suolalla, pippurilla ja tillillä, sekoita.
2. Kaada päälle kermaa ja vettä (niin että nesteen pinta nousee melkein peittämään perunoita mutta ei ihan).
3. Uuniin 150 astetta kiertoilmalla (170 ilman) 1,5 h.
4. Uunin jälkeen hyvä antaa seistä vielä puolesta tunnista tuntiin. Koristele tillillä.