Deviled eggs

KLASSIKKO: Deviled eggs. Keitetty kananmuna jääkaapissa on elämää parantava juttu. Kun sen täyttää mausteisella majoneesilla puhutaan jo luksuksesta. Kauniin bella-approved pinkin reunuksen saat kun pikkelöit keitetyt munat punajuurimehulla vuorokauden ajan. Tässä nyt super helppo pieni alkupala pääsiäispöytään jonka täytettä voit varioida loputtomiin. Päälle vaikka lohenmätiä, pieni paistettu parsannuppu tai savulohta.

Deviled eggs

6 kananmunaa
4 rkl majoneesia
1 tl kokojyväsinappia
1 tl omenaviinietikkaa
1 rkl lehtipersiljaa
1 rkl ruohosipulia
suolaa & pippuria
savupaprikaa (dulce)

1. Keitä 8 min kananmunat. Säikäytä ja kuori jäähtyneet munat. Halkaise, laita keltuiset kulhoon ja valkuaiset lautaselle. 

2. Sekoita keltuaisen joukkoon muut ainekset ja muussaa haarukalla tasaiseksi. Tarkista maku.

3. Pursota munien päälle ja koristele savupaprikalla ja hienonetulla ruohosipulilla.

Edellinen
Edellinen

Romescoa ja paahdettua purjoa

Seuraava
Seuraava

Béarnaise