8. Perusmakuja, sairaaladiettejä ja kymmenen ”käskyä” miten olla hyvä illallisvieras

 
 

Jatketaan siitä mihin edellisessä jaksossa jäätiin eli mitä niillä kaappien kulmakivillä tehdään. Puhutaan hapon, suolan ja rasvan tasapainosta ja meidän viidestä perusmausta. Vastataan kuulijakysymykseen meidän suhteesta ruokaan ja diettihistorioista ja Petran sisällä asuva hyvinvointivalmentaja pääsee valloilleen. Kia kertoo Talman ”pizza shame” -hetkestään ja siitä miten jazz-musiikki liittyy kokkailuun. Lopuksi käydään läpi kymmenen ”käskyä” siihen miten olla hyvä illallisvieras.

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

9. Lempiravintolat & kaikki mitä olet halunnut tietää ravintolassa syömisestä

Seuraava
Seuraava

7. Bellat paljastavat kaiken (jääkaappien sisällöstä)