209. Japanin ruokaseikkailut jatkuu

 
 

Matkakertomuksia, mocheja ja reissuvinkit Japaniin

Ruokaterkut Japanista jatkuu! Uusimmassa podijaksossa Kia ja Ida vastaa seuraajien Japani-kysymyksiin ja jakaa loppuloman tärkeimmät kuulumiset. Jutellaan mm. turistispottien ulkopuolisista helmistä, jännittävimmistä ruokakokeiluista, yakiimo-bataattiautosta, grillatusta misosta, Kian uudesta go to -juomasta, upeasta kaiseki-ateriasta ja höyrykylpykokemuksesta. 

Kerrotaan, milloin Japanissa kannattaa reissata, mihin suunnata ja mitä paikallisia tapoja huomioida. Kuullaan myös geisha-bongauksesta, Kian vessakommelluksesta ja ihanista kohtaamisista paikallisten kanssa.

Puhutaan ainakin näistä:

  • Idan Tokio-koti ja pourover-kahvi

  • Miten oppia kieltä ja milloin kannattaa matkustaa?

  • Tärkeimmät tavat jotka huomioida

  • Gluteenittomuus ja kasvisruokavalio Japanissa

  • Grillattu miso

  • Kyoton parhaat

  • Yaki-imo eli bataattiauto

  • Geisha- ja ninjabongaukset

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

210. Joulufiilistelyä

Seuraava
Seuraava

208. Japanin ruokaseikkailut