209. Japanin ruokaseikkailut jatkuu
Matkakertomuksia, mocheja ja reissuvinkit Japaniin
Ruokaterkut Japanista jatkuu! Uusimmassa podijaksossa Kia ja Ida vastaa seuraajien Japani-kysymyksiin ja jakaa loppuloman tärkeimmät kuulumiset. Jutellaan mm. turistispottien ulkopuolisista helmistä, jännittävimmistä ruokakokeiluista, yakiimo-bataattiautosta, grillatusta misosta, Kian uudesta go to -juomasta, upeasta kaiseki-ateriasta ja höyrykylpykokemuksesta.
Kerrotaan, milloin Japanissa kannattaa reissata, mihin suunnata ja mitä paikallisia tapoja huomioida. Kuullaan myös geisha-bongauksesta, Kian vessakommelluksesta ja ihanista kohtaamisista paikallisten kanssa.
Puhutaan ainakin näistä:
Idan Tokio-koti ja pourover-kahvi
Miten oppia kieltä ja milloin kannattaa matkustaa?
Tärkeimmät tavat jotka huomioida
Gluteenittomuus ja kasvisruokavalio Japanissa
Grillattu miso
Kyoton parhaat
Yaki-imo eli bataattiauto
Geisha- ja ninjabongaukset