208. Japanin ruokaseikkailut
Terveiset suoraan Japanista!
Uudessa podijaksossa reissukuulumisia ja ruokainspistä Kialta ja Bellan omalta Japanin kirjeenvaihtajalta Idalta. Luvassa kaikkea paikallisista ruokakaupoista, ulkotoreille, kattobaareihin, vuoristokyliin, Tokion uskomattomaan raflatarjontaan ja erikoisliikkeisiin.?
Puhutaan sakesta, Tsukemono-pikkeleistä, kaikista ihanista snackeistä, japanilaisten vieraanvaraisuudesta, paikallisesta sushikokemuksesta, itse tehdystä luumu-umeshusta, wagyu-lihasta ja 280€ hedelmäboksista. Ida kertoo myös, miten hän alunperin päätyi Japaniin ja elää nyt arkeaan siellä. Massiivinen lomakuumevaroitus! 💌
Puhutaan ainakin näistä:
Lämpimät juomat juoma-automaatista
Japanilaiset tavat ja convenience
Pomeloviipaleveitsi
Soba-tutustuminen, kylmä vs. kuuma
Yakitorit ja grillattu onigiri
Mochi kokonaisella mansikalla
Pujoa, takiaisenjuurta, saniaista
Wagyu-liha ja wasabimajo
Sushikokemus Japanissa
Merisiiliä, merikorvaa ja merikrotin maksaa
Negroni valkoisella persikalla