208. Japanin ruokaseikkailut

 
 

Terveiset suoraan Japanista! 

Uudessa podijaksossa reissukuulumisia ja ruokainspistä Kialta ja Bellan omalta Japanin kirjeenvaihtajalta Idalta. Luvassa kaikkea paikallisista ruokakaupoista, ulkotoreille, kattobaareihin, vuoristokyliin, Tokion uskomattomaan raflatarjontaan ja erikoisliikkeisiin.?

Puhutaan sakesta, Tsukemono-pikkeleistä, kaikista ihanista snackeistä, japanilaisten vieraanvaraisuudesta, paikallisesta sushikokemuksesta, itse tehdystä luumu-umeshusta, wagyu-lihasta ja 280€ hedelmäboksista. Ida kertoo myös, miten hän alunperin päätyi Japaniin ja elää nyt arkeaan siellä. Massiivinen lomakuumevaroitus! 💌

Puhutaan ainakin näistä:

  • Lämpimät juomat juoma-automaatista

  • Japanilaiset tavat ja convenience

  • Pomeloviipaleveitsi

  • Soba-tutustuminen, kylmä vs. kuuma

  • Yakitorit ja grillattu onigiri

  • Mochi kokonaisella mansikalla

  • Pujoa, takiaisenjuurta, saniaista

  • Wagyu-liha ja wasabimajo

  • Sushikokemus Japanissa

  • Merisiiliä, merikorvaa ja merikrotin maksaa

  • Negroni valkoisella persikalla

Kuuntele podcast-jakso alta:

Edellinen
Edellinen

209. Japanin ruokaseikkailut jatkuu

Seuraava
Seuraava

207. Jouluherkkumaistelu ft. Bellot